Yritys

Info

  • Vuoden 2022 kesätyöt nyt jaossa! Palkataan moniin eri projekteihin uusia Routalaisia, hae mukaan ja varmista kesätyöpaikkasi omalta paikkakunnaltasi!
  • Myyntitalo roudalle on myönnetty Kauppalehden kasvaja- sekä menestyjät 2021- sertifikaatit sekä asiakastiedon Suomen vahvimmat sertifikaatti!

Yritysesittely & arvot

Myyntitalo Routa Oy on Pohjois-Suomalainen ja koko ajan kasvava myynti- ja markkinointialan yritys. Avain henkilöidemme pitkä yli 50 vuoden kokemus alalta, joka luo kaikkeen tekemiseemme ammattimaisen ja laadukkaan jäljen, Routaisen pohjan.

Lappilaiset tunnetaan suoraselkäisinä, rehellisinä ja ahkerina ihmisinä ja juuri näitä arvoja edustamme myös yrityksenä kaikille toimeksiantajillemme sekä työntekijöillemme. Pitää pystyä seisomaan sanojen ja tekojen takana!

Toimeksiantajiamme ovat suuret kustantajat, eri toimialojen pk-yritykset sekä mm. urheiluseurat. Toteutamme kaikki toimeksiannot aina arvojamme noudattaen hyvään lopputulokseen.

Työntekijät ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Meille on tärkeintä, että työntekijämme kokevat onnistumisia, viihtyvät ja kehittyvät työntekijöinä. Panostamme jokaiseen työntekijään kaiken voitavamme, jotta jokaisella on kaikki eväät oppia, kehittyä ja myös ymmärtää myyntityön perus ajatusmaailmaa. Näin varmistamme parhaiten sen, että voimme edelleen kasvaa ja tarjota koko ajan mielenkiintoisia ja vaihtuvia projekteja koko ajan kasvavaan Routalaisten joukkoon. Meille onkin myönnetty Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilu Työnantaja -status!

Tekemistämme kuvaa ehkä parhaiten ”ei totisesti, mutta tosissaan” -slogan! Myyntityö on tuloksen tekemistä, jossa asenne ja ajatusmaailma täytyy olla kunnossa. Hyvää tulosta kun ei voi tehdä suu mutrussa ja nokka maata kohti osoittaen. Töissä voi olla oikeasti hauskaa, jolloin tuloksen tekeminenkin on helpompaa. Rekrytoimmekin koko ajan uusi hyviä persoonia mukaan tiimeihimme, hae mukaan!