Rekry

Osa-aikatyö

Meillä myyntityötä tekemällä opit taitoja, joita koulunpenkillä ei opi! Samalla saat aina tärkeää työkokemusta, josta on sinulle hyötyä aina tulevaisuudessa. Kaiken tämän lisäksi ansaitset helposti itsellesi rahaa opiskelujen ohella. Voit työskennellä hyvien ja monipuolisten myyntiprojektien parissa täysin omien aikataulujen mukaan opiskeluidesi ehdoilla! Mukava työ on mainio vastapaino opiskeluille.

Koulutamme jokaisen alusta lähtien. Työstä maksamme kiinteän pohjapalkan päälle erittäin hyvät myyntiprovisiot, joihin on mahdollisuus ansaita vielä bonuksia hyvillä tuloksilla.

Hae heti ja olemme sinuun yhteydessä tutustumiskäynnin merkeissä!

Kokopäivätyö

Kokopäiväisenä työntekijänä työskentelet meillä arkisin klo 8.45–16.00 välillä. Oletko ensimmäistä työpaikkaa etsivä tai muuten vain työtä tai uusia haasteita hakeva. Haemme koko ajan aidosti innostuneita ja ennakkoluulottomia henkilöitä mielenkiintoisiin myyntiprojekteihin!

Hae heti ja olemme sinuun yhteydessä tutustumiskäynnin merkeissä!

Kouluttaminen

Jokainen tuleva Routalainen käy läpi ”kehitysputki” koulutusohjelmamme, joka kestää kuukauden. Koulutusajalta saa tietenkin myös palkan. Ohjelma sisältää alku perehdytyksen, jatkokoulutukset ja kokoaikaisen ohjaamisen työnteon ohessa. Kuukauden päästä jaamme koulutustodistukset sekä palkitsemme koulutusryhmiemme parhaat stipendillä. Ohjelman jälkeen sinua neuvotaan ja autetaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Etenemismahdollisuudet

Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja tarvitsemmekin uusia vastuunkantajia eri tehtäviin. Näytä kyntesi myyntineuvottelijana ja voit hyvin löytää itsesi jatkossa vaikka toimiston päävastuullisena myyntipäällikkönä.

Esimieskoutsi

Omaatko pitkän kokemuksen jo telemarkkinoinnin parista? Haluat päästä urallasi oikeasti eteenpäin, mutta myyntityö on se mitä haluat tehdä. EsimiesKoutsi on tarkoitettu juuri sinulle! EsimiesKoutsi kestää kokemuksestasi riippuen 2–4 kuukautta, jonka jälkeen työllistyt yrityksemme vastuutehtävissä.