Palvelut

Ammattiaito, laatu ja tiimihenki

Meiltä saat yrityksellesi tehoa myyntiin ja tästä lupamme sinulle tyytyväisyystakuun! Ammattitaitoinen telemarkkinointitiimimme toteuttaa kampanjat ja projetit lyhyistä pyrähdyksistä aina laajempiin myyntikokonaisuuksiin asti. Palveluumme kuuluu myös yksilöllisesti suunnitellut projektit tuotteesta riippumatta.

Lyhyesti! Mikäli haluat tuotteellesi tai palvelullesi kunnon kasvukäyrän ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti toteutettuna avaimet käteen periaatteella, niin kannattaa pyytää ilmainen tarjous meiltä!

Telemarkkinointipalvelut

Telemarkkinointi on todella kustannustehokas tapa toteuttaa laajat ja suuret massat tavoittavaa markkinointia, joten kasvavat myynnit näkyvät nopeasti eikä tuloksia tarvitse odottaa.

Telemarkkinointi tavoittaa asiakkaan aina hyvin ja kontakti on aina henkilökohtainen. Laadukkaasti toteutettuna se on myös hyvä kanava mainostaa ja yhdistää tuote sekä kuluttaja, joten kyse ei ole vain myynnistä.

Telemarkkinoinnin voima on huikea ja koko ajan sen kiinnostus kasvussa. Yhä enemmän yritykset käyttävät telemarkkinointipalveluja hyväkseen oman liiketoimintansa edistämiseen. Meillä on tarjota telemarkkinointipalvelut tuotteesta tai palvelusta riippumatta ja tärkeintä meille on tehdä se laadukkaasti ja toimeksiantajaa kunnioittaen.

Myynti- ja asiakaspalveluvalmennukset

Myyntivalmennus on yksi palveluistamme. Olipa liikeideasi mikä tahansa, niin hyviä myyntitaitoja tarvitaan aina! Monesti pitkänkin linjan yrittäjäkonkarit saattavat kangistua kaavoihinsa, uudet ideat loppuvat ja liiketoiminta jarraa paikallaan.

Monesti asiat ovat pienestä kiinni ja ulkopuolinen ammattilainen voi hyvinkin antaa muutamia hyviä neuvoja ja ideoita homman kasvattamiseen. Asiat voivat kaivata vain pientä tietojen päivitystä. Yrittäjän ammattitaidosta liiketoiminnan kehittyminen ei välttämättä ole kiinni ja asiat tiedetään kuinka tulisi toimia, mutta kuitenkin on se jokin..?

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli et ole täysin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseesi! Apu voi löytyä todella läheltä. Tässäkään meille ei tarvitse maksaa tyhjästä vaan tulos on se, mikä ratkaisee = TYÖN LAATUTAKUU!

Asiakaskartoitukset ja liidien hankinta

Asiakaskartoitukset ja ajanvarauspalvelun ulkoistaminen on nykyaikaa. Itse yritykseltä toimet vievät paljon resursseja ja keskittymistä pois muista tärkeistä tehtävistä.

Meillä on tietotaito sekä tekniikka tehdä kaiken kokoisia palveluita aina pienistä projekteista ja jatkuvaan asiakaspalvelunhoitamiseen asti. Työllemme annamme laatutakuun! Kysy rohkeasti ”hölmöltäkin” tuntuvasta ideasta ilmainen palvelukartoitus, koska siitä voi tulla menestystarina.

Toimitamme valmiiksi lämpimät ja kohdennetut asiakkaat oman liiketoimintasi tarpeisiin.

Myynti- ja markkinointiprojektit / Tapahtumamarkkinointi

Toteutamme erilaisia myyntikampanjoita esim. tapahtumissa tai messuilla. Olemme tunnetusti messuväkeä, joilta ei sormi mene suuhun eikä ihmisiä pelätä lähestyä. Kaikki toiminta tapahtumissa perustuu iloiseen ja ihmisläheiseen tyyliin, mutta myynti ja asian esille tuominen on ykkösjuttu.

Ole siis yhteydessä ja katsotaan sinun tarpeeseesi sopiva palvelukonsepti meiltä!

Alla näet joitakin tyytyväisiä yhteistyökumppaneitamme.