• Ruokasenkatu 2, 96200 Rovaniemi
  • Y-tunnus: 2600100-1
 
 

Ammattitaito, Laatu, Tiimihenki

 
 
 

Yritys

Myyntitalo Routa Oy on innovatiivinen ja ammattitaitoinen myynnin- ja markkinoinnin tehostamiseen keskittynyt yritys. Myyntitalo Routa Oy toimii erilaisten myynti- ja markkinointipalvelujen, projektien ja kampanjoiden sekä myynti-ja asiakaspalvelukoulutusten ja markkinatutkimusten toteuttajana.

Avainhenkilöillämme on yli 30 vuoden kokemus myynnin alalta mm. telemarkkinoinnista, joka luo koko toiminnallemme Routaisen pohjan! Olemme tottuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme yksilöllisesti räätälöidyt projektit alusta loppuun saakka laadukkaasti ja tuloksekkaasti.

Tavoitteemme ei ole olla vähempää kuin toimeksiantajiemme paras ja luotettavin yhteistyökumppani ja annammekin työllemme laatutakuun!

Pohjois-Suomalaisena yrityksenä pyrimme tekemään myös paljon yhteistyötä alueellisten yritysten, urheiluseurojen sekä muiden eri tahojen kanssa. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa lasten ja nuorten hyvinvointia, terveyttä sekä liikuntaa, joten tulemme tekemään myös jonkin asteista hyväntekeväisyyttä.

Infoa

  • Uusi tuote ELMO on mennyt kuumille kiville! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä tähän projektiin. Laita hakemuksesi tulemaan!
  • Palkkamallimme on uudistunut! Palkkaus koostuu kiinteästä pohjapalkasta, sekä huikeista myyntiprovisioista ja bonuksista. Tule käymään toimistolla, niin kerromme lisää!
  • Laitoimme käyntiin kaksi huikeaa myyntikilpailua, joissa palkintoina huippu reissut! Kysy lisää lähimmältä toimistoltasi!
  • Aloitimme uusia toimeksiantoja: buukkaus/ajanvaraus palvelut sekä terveys-ja hyvinvointituotteisiin pohjautuva projekti. Etsimmekin näihin nyt meidän näköisiä reippaita tekijöitä. HAE NYT, sillä paikat täytetään nopeasti!
  • Veikkausliikakaudella 2017 olemme Rovaniemen palloseuran yhteistyökumppani. Tulemme järjestämään jokaisessa kotiottelussa suositun Routa-potkun. Löydä katsomoon ja voit rikastua!
  • Myyntitalo Roudalle on myönnetty Reilu Työnantaja -status
 
 

Yhteystiedot