• Ruokasenkatu 2, 96200 Rovaniemi
  • Y-tunnus: 2600100-1
 
 

Ammattitaito, Laatu, Tiimihenki

 
 
 

Telemarkkinointipalvelut

Lue lisää
 

Myynti- ja
asiakaspalveluvalmennukset

Lue lisää
 

Asiakaskartoitukset ja
liidien hankinta

Lue lisää
 

Räätälöidyt myynti ja markkinointiprojektit

Lue lisää
 

Tule meille töihin!

Ei välttämättä koulutusta vastaavaa duunia tai eläketyö! Voimme olla väliaikainen lisäansioiden lähde sekä työkokemuksen kartuttaja esim. opiskelujen ohella. Toki monelle myös kestävä, hieno ja menestyksekäs ura.

Opit aina hyödyllisiä myynti- ja keskustelutaitoja sekä saat lisäansioita hyvässä porukassa.

Yritysesittely & arvot

Myyntitalo Routa Oy on Pohjois-Suomalainen myynti- ja markkinointialan yritys. Avain henkilöidemme pitkä yli 35 vuoden kokemus alalta, joka luo kaikkeen tekemiseemme ammattimaisen ja laadukkaan jäljen, Routaisen pohjan. Lappilaiset tunnetaan suoraselkäisinä, rehellisinä ja ahkerina ihmisinä ja juuri näitä arvoja edustamme myös yrityksenä kaikille toimeksiantajillemme sekä työntekijöillemme. Pitää pystyä seisomaan sanojen ja tekojen takana!

Toimeksiantajiamme ovat suuret kustantajat, eri toimialojen pk –yritykset sekä mm. urheiluseurat. Toteutamme kaikki toimeksiannot aina arvojamme noudattaen hyvään lopputulokseen. Annammekin aina palveluillemme tyytyväisyys takuun! Turhasta ei tarvitse maksaa!

Työntekijät ovat tekemisemme keskiössä. Meille on tärkeintä, että työntekijämme kokevat onnistumisia, viihtyvät ja kehittyvät työntekijöinä. Näin varmistamme parhaiten sen, että voimme edelleen kasvaa ja tarjota koko ajan mielenkiintoisia ja vaihtuvia projekteja koko ajan kasvavaan Routalaisten joukkoon. Palkkaammekin koko ajan hyviä persoonia mukaan huippu tiimiimme.

Panostamme myös hyväntekeväisyyteen ja tuemme lasten ja nuorten urheilua ja teemme lahjoituksia mm. lastenosaston pienille kavereille.

Infoa

  • Uusi tuote ELMO on mennyt kuumille kiville! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä tähän projektiin. Laita hakemuksesi tulemaan!
  • Palkkamallimme on uudistunut! Palkkaus koostuu kiinteästä pohjapalkasta, sekä huikeista myyntiprovisioista ja bonuksista. Tule käymään toimistolla, niin kerromme lisää!
  • Laitoimme käyntiin kaksi huikeaa myyntikilpailua, joissa palkintoina huippu reissut! Kysy lisää lähimmältä toimistoltasi!
  • Aloitimme uusia toimeksiantoja: buukkaus/ajanvaraus palvelut sekä terveys-ja hyvinvointituotteisiin pohjautuva projekti. Etsimmekin näihin nyt meidän näköisiä reippaita tekijöitä. HAE NYT, sillä paikat täytetään nopeasti!
  • Veikkausliikakaudella 2017 olemme Rovaniemen palloseuran yhteistyökumppani. Tulemme järjestämään jokaisessa kotiottelussa suositun Routa-potkun. Löydä katsomoon ja voit rikastua!
  • Myyntitalo Roudalle on myönnetty Reilu Työnantaja -status
 
 

Yhteystiedot